Игровые шаблоны DLE
Самая быстрая Диета

Материалы

Міжнародні проекти eTwinning Plus в гімназії № 191 м. Києва

 2017-2018 н.р.

В 2017 – 2018 навчальному році разом з учнями 6 та 8 класів було реалізовано 3 проекти.

Учні 8 класу брали участь у STREAM проекті “From X ray to Blue ray”, в якому дослідили винаходи та катастрофи 20 століття, робота велась в мультикультурних командах та сприяла поглибленню знань з природничих наук, історії, літератури та іноземних мов. В ході проекту було проведено декілька Skype уроків та конференцій. В мультикультурних командах гімназисти обрали для дослідження одне з найвагоміших події 20 століття, спільно зробили опис події та представили свою роботу на “Timelinehttps://goo.gl/ZngAMX, яку було перекладено 9 мовами. Спільний продукт можна використовувати в навчальному процесі як наочний матеріал з історії, географії, біології та фізики. Щоденник проекту можна знайти https://padlet.com/olena_lukianets/gt8o2ue8g9tl

Учнів 6 класів було залучено до проектів “Surprising English”, в якому гімназисти спілкувалися онлайн з партнерами з Туреччини , Італії, Іспанії, Греції, Словенії, Польщі, Болгарії та готували тематичні лексичні та граматичні ігри для своїх партнерів, які було відправлено в Surprising Box . Також, гімназисти створили логотип проекту та постери, які взяли участь у міжнародному конкурсі та отримали велику кількість позитивних відгуків та схвалень. Разом із партнерами було записано пісню Daily Routine https://goo.gl/NmH8jL . В травні 2018, разом з нашими партнерами, було створено електронну книгу оповідань https://goo.gl/dbc43B

Також, в цьому навчальному році гімназисти 2 курсу 1 групи взяли участь у міжнародному проекті “The Depth of Space”, який було реалізовано в рамках Content and Language Integrated Learning (CLIL). Для знайомства з партнерами учні підготували віртуальну екскурсію нашою гімназією https://youtu.be/Sl2NvxuIamA . Гімназисти дізнались про будову всесвіту, найближчі планети та зірки, а також поглибили словниковий запас з англійської мови https://youtu.be/S17zg3fH8UM . Два проекти було відзначено Національним Знаком Якості за активну міжнародну співпрацю та вагомі результати, отримані учасниками проекту.

Будучи українським амбасадором програми eTwinning, я беру участь у міжнародних семінарах, майстер-класах та вебінарах для Європейських учителів. В цьому навчальному році мене було запрошено на захід для амбасадорів, який відбувся з 2 по 5 листопада 2017 року в місті Брістоль, Великобританія. В Бристолі на семінарі для амбасадорів я дізналась про застосування проектної методики, особливості її впровадження у навчальний процес та практичне застосування, поглибила знання у проведенні тренінгів та онлайн курсів для учителів.

Я постійно поширюю набуті знання серед моїх українських та міжнародних колег, постійно проводжу майстер – класи, семінари та конференції. Також, на зустрічі учителів – учасників програми eTwinning Plus з східних та центральних регіонів України я провожу тренінги з використання онлайн інструментів та технологій, які учителі можуть використовувати на уроках в школі і для успішної реалізації проектів.

В листопаді 2017 року я провела відеоконференцію з використанням платформи eTwinning, в якій взяли участь 16 учителів з різних регіонів України та з Нидерландів, а також на регулярній основі 4 рази на рік проводжу практичні контактні тренінги для українських учителів. В вересні 2017 року я взяла участь у проведенні контактного міжнародного семінару для Європейських учителів у місті Львів, де підготувала та провела три майстер-класа для учителів з різних Європейських країн.

Новые игры Alawar.